WORKWEAR

Stoere denim schorten in verschillende wassingen en kleuren.

Blond Indians schorten en sloven worden gemaakt in de fabriek waar de spijkerbroeken van bekende wereldmerken worden geproduceerd. De denim is op dezelfde wijze gewassen, bewerkt en van dezelfde kwaliteit. Dat zie je terug in de mooie details en het draagcomfort.

Onze producten hebben een lange levensduur en zijn alleen daarom al duurzaam te noemen. Maar ook investeert de producent in milieubesparende machines en productiemethoden. Zo wordt bij de wassingen het water al voor 90% gerecycled. Bij het verouderen van de denim is overgestapt van een methode met vervuilende chemicaliën, naar lasermachines die binnen 20 seconden een spijkerbroek de look geven van een die je jaren intensief gedragen hebt.  

De producent is onderdeel van een programma van de Fair Wear Foundation die zich sterk maakt voor de rechten van de werknemers en hun welzijn. Dus ook geen kinderarbeid bijvoorbeeld.

Sinds vorig jaar heeft Blond Indians ook t-shirts gemaakt van organic katoen, overhemden met handige oprolmouw en stoere koksbuizen in het assortiment.  

Op zoek naar iets anders? We denken graag met je mee voor het ontwikkelen van een passend concept.