OLIVE OIL

€11,95
34 Op voorraad
Artikelcode SOO-990
OLIVE OIL 0,25L: Getoonde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief BTW

Voor bedrijven en horeca neem contact op voor een passende offerte

Super Olive Oil is een Spaanse olijfolie uit Catalonië en is een Extra vergine olie gemaakt van 100% Arbequina olijven. Super Olive Oil is zacht van smaak en wordt vaak gekozen en aanbevolen omdat deze van een geweldige kwaliteit is en in een prachtig stoer blik is verpakt. De olie schenkt makkelijk door het schenk tuitje en is perfect te gebruiken in de keuken of op tafel.

Super Olive Oil Immunity Boost

Een sterk immuunsysteem is nu meer dan ooit van essentieel belang, voeding kan hier een positieve bijdrage aan leveren.

Super Olive Oil van Blond Indians is een extra vierge olijfolie. Dit is olijfolie van de eerste koude persing.

Extra vierge olijfolie bestaat voor ongeveer 70% uit enkelvoudig  onverzadigde vetzuren en antioxidanten (vitamine C en E).

Onverzadigd vet staat bekend om de gunstige gezondheidseffecten die het heeft. Onverzadigd vet verlaagt bijvoorbeeld het LDL- cholesterol. Op die manier verkleint het risico op hart-en vaatziekten. Daarnaast bevat extra vierge olijfolie omega 3- en 6 vetzuren die de weerstand vergroten, gewrichtspijn verminderen en ontstekingen voorkomen. Naast deze gezondheidsvoordelen heeft Super Olive Oil al een aantal keer de prijs gewonnen van beste olijfolie van Spanje, is de smaak super zacht en heerlijk te combineren met verschillende gerechten.

Ook zo’n leuk blik bestellen? Klik dan op onderstaande link. Super Olive Oil is leverbaar in 3 maten en 3 smaken.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen