VROUWENHART WEEKEND IN SPANJE

Het eerste Vrouwenhart weekend in Spanje was een groot succes.

 

Zet jezelf op nummer 1

Gun jij jezelf een weekend waarin je jezelf weer op nummer 1 zet dan is dit weekend in El Perello in Spanje echt iets voor jou! Het eerste echte ‘Vrouwenhart’ weekend. De meest persoonlijke en effectievere manier om te werken aan je hartgezondheid. Ontspannen bezig zijn met je gezondheid van je hart en dit op een prachtige locatie op één van de heuvels in Catalunya. Met beeldschoon uitzicht op de zee en olijfbomen en adembenemend door de stilte.

Het Vrouwenhart

Tijdens deze dagen word je constant persoonlijk begeleid in het optimaliseren en integreren van een gezonde leefstijl wat bij jou past en haalbaar is. Zo krijg jij inzicht over je fysieke- en mentale gezondheid en indien je lichamelijke (hart) klachten hebt word je hierin begeleid door de aanwezige fysiotherapeute. Ook jouw voedingspatroon wordt besproken om zo eventuele aanpassingen te kunnen maken. Na deze dagen heb je naast motivatie ook een persoonlijk plan van aanpak om thuis verder te gaan met de verbetering van de gezondheid van je hart.

Schaafsma Kliniek

De kliniek brengt vitaliteit en medische specialistische zorg samen. Nathalie Schaafsma (eigenaresse Schaafsma Kliniek) zal zelf aanwezig zijn in dit weekend om jou persoonlijk te begeleiden. Nathalie heeft haar expertise mogen leveren in het tweede fascinerende boek “Het Vrouwenhart”, van cardioloog dr. Janneke Wittekoek. Beide vrouwen met hun eigen expertise in de gezondheidszorg vertellen over leefstijlinterventie als medicijn.

Cardioloog dr. Janneke Wittekoek

Janneke en Nathalie zijn beide vrouwen met hun eigen expertise in de gezondheidszorg. Deze expertise bind hun samen bij de diagnose en begeleiding van klachten aan het vrouwenhart. Janneke heeft diverse boeken geschreven over het vrouwenhart en is oprichtster van de Heartlife Kliniek. In

dit weekend zal jij en jouw gezondheid van je hart centraal staan. Door de juiste kennis en persoonlijke begeleiding ben jij straks weer gemotiveerd en weet jij wat jou te doen staat om je hart weer gezonder te krijgen.

Massage

Bij een optimale ontspanning hoort een massage! In dit weekend kun je dan ook een massage boeken bij aankomst. Na de massage kun je heerlijk verder ontspannen en genieten van de zon of relaxen in een schaduwrijke plek aan het privé zwembad, knabbelen op een gezonde snack en genieten van een sap en kruidenthee.

Activiteiten

Niks moet alles mag! Je word verwend met gezonde maaltijden en snacks. In de tussentijd, als je er zin in hebt kun je activiteiten doen zoals;

  • Yoga met uitzicht op zee
  • Suppen
  • Wandelen (bijvoorbeeld naar het dorpje en jachthaven)
  • Mountainbiken
  • Koken met de kok buiten op het terras en/of mee naar de markt
  • Zwemmen in zee
  • Boek lezen aan het privé zwembad