Upcoming Events

Ontspannen én werken, de ultieme ‘gettaway’! 


Aanmelden kan voor 19 t/m 22 september: https://schaafsmakliniek.nl/ontspanningsweekend-voor-ondernemers-in-spanje/

Herken je het gevoel dat je in een trein zit en deze dendert maar door? Voordat je het weet is er alweer een maand voorbij zonder dat je tijd besteed hebt aan het uitschrijven of bedenken van projecten? Een ontspanningsweekend klinkt fijn alleen mentaal heb je hier de rust niet voor. In dit weekend kun je in een ontspannen sfeer je volledig op de ontwikkeling van je bedrijf richten. Je verblijft op een prachtige locatie op één van de heuvels van Catalunya in El. Met beeldschoon uitzicht op de zee en olijfbomen en adembenemend door de stilte.

Het verblijf
Als gast op Mas de Panissola bevind je je in een oase van rust en luxe wat de natuur je hier bied. Het huis ligt boven op de berg van Catalunya, El Perello. Geniet van het adembenemend uitzicht op zee vanuit diverse terrassen in de tuin en privé zwembad. Het huis staat op een landgoed van een oppervlakte van 8 hectare met 643 geregistreerde olijfbomen. Het is mogelijk om in het huis te slapen op een twee persoonskamer maar wil je meer genieten van de natuur en de rust dan raden wij één van de glamping tenten aan.

Activiteiten
Tijdens deze dagen kun je ongestoord je ideeën uitwerken en word je verwend met gezonde maaltijden en snacks. In de tussentijd, als je er zin in hebt kun je activiteiten doen zoals;

 • Yoga met uitzicht op zee
 • Suppen
 • Wandelen (bijvoorbeeld naar het dorpje)
 • Mountainbiken
 • Bezoek aan een typisch Spaans wijnhuis met de lekkerste Spaanse wijnen
 • Helpen in eigen olijfboomgaard en/of een kijkje nemen in het productieproces
 • Koken met de kok buiten op het terras
 • Zwemmen in zee
 • Bezoek brengen aan het dorpje met jachthaven
 • Boek lezen aan het privé zwembad

Personal & Business Coaching
Soms zit je hoofd zo vol dat je niet meer weet welke richting je op wilt. Door dan te sparren met een Personal Business coach kun je weer verder. Tijdens dit weekend krijg je één op één sessies waarbij je wordt geholpen bij het scherp krijgen van je ideeën en doelen. Door af en toe even de tijd te nemen en te kijken waar je staat of waar je naar toe wilt, groeit niet alleen je bedrijf maar groei jij ook persoonlijk. De sessie wordt gegeven door Nathalie Schaafsma, manager director en founder van de Schaafsma Kliniek. Daarnaast zullen topondernemers door middel van een live-stream jou inspireren om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Massage

Een massage kan je helpen bij het leeg maken van je hoofd zodat je weer nieuwe plannen kunt bedenken. In dit weekend is het daarom mogelijk om bij aankomst een massage te boeken. Na de massage kun je heerlijk verder werken en genieten van de zon of relaxen in een schaduwrijke plek aan het privé zwembad, knabbelen op een gezonde snack en genieten van een gezonde smoothie en kruidenthee.

 

HET EERSTE VROUWENHART WEEKEND IN SPANJE!


Aanmelden kan voor 4 t/m 7 juli 
https://schaafsmakliniek.nl/het-eerste-vrouwenhart-weekend-in-spanje/

Zet jezelf op nummer 1

Gun jij jezelf een weekend waarin je jezelf weer op nummer 1 zet dan is dit weekend in El Perello in Spanje echt iets voor jou! Het eerste echte ‘Vrouwenhart’ weekend. De meest persoonlijke en effectievere manier om te werken aan je hartgezondheid. Ontspannen bezig zijn met je gezondheid van je hart en dit op een prachtige locatie op één van de heuvels in Catalunya. Met beeldschoon uitzicht op de zee en olijfbomen en adembenemend door de stilte.

Het Vrouwenhart

Tijdens deze dagen word je constant persoonlijk begeleid in het optimaliseren en integreren van een gezonde leefstijl wat bij jou past en haalbaar is. Zo krijg jij inzicht over je fysieke- en mentale gezondheid en indien je lichamelijke (hart) klachten hebt word je hierin begeleid door de aanwezige fysiotherapeute. Ook jouw voedingspatroon wordt besproken om zo eventuele aanpassingen te kunnen maken. Na deze dagen heb je naast motivatie ook een persoonlijk plan van aanpak om thuis verder te gaan met de verbetering van de gezondheid van je hart.

Schaafsma Kliniek

De kliniek brengt vitaliteit en medische specialistische zorg samen. Nathalie Schaafsma (eigenaresse Schaafsma Kliniek) zal zelf aanwezig zijn in dit weekend om jou persoonlijk te begeleiden. Nathalie heeft haar expertise mogen leveren in het tweede fascinerende boek “Het Vrouwenhart”, van cardioloog dr. Janneke Wittekoek. Beide vrouwen met hun eigen expertise in de gezondheidszorg vertellen over leefstijlinterventie als medicijn.

Cardioloog dr. Janneke Wittekoek

Janneke en Nathalie zijn beide vrouwen met hun eigen expertise in de gezondheidszorg. Deze expertise bind hun samen bij de diagnose en begeleiding van klachten aan het vrouwenhart. Janneke heeft diverse boeken geschreven over het vrouwenhart en is oprichtster van de Heartlife Kliniek. In

dit weekend zal jij en jouw gezondheid van je hart centraal staan. Door de juiste kennis en persoonlijke begeleiding ben jij straks weer gemotiveerd en weet jij wat jou te doen staat om je hart weer gezonder te krijgen.

Massage

Bij een optimale ontspanning hoort een massage! In dit weekend kun je dan ook een massage boeken bij aankomst. Na de massage kun je heerlijk verder ontspannen en genieten van de zon of relaxen in een schaduwrijke plek aan het privé zwembad, knabbelen op een gezonde snack en genieten van een sap en kruidenthee.

Activiteiten

Niks moet alles mag! Je word verwend met gezonde maaltijden en snacks. In de tussentijd, als je er zin in hebt kun je activiteiten doen zoals;

 • Yoga met uitzicht op zee
 • Suppen
 • Wandelen (bijvoorbeeld naar het dorpje en jachthaven)
 • Mountainbiken
 • Koken met de kok buiten op het terras en/of mee naar de markt
 • Zwemmen in zee
 • Boek lezen aan het privé zwembad

 

Blond Indians Outdoor Cooking donderdag 26 – zondag 29 september 2019

Kom een paar dagen genieten in Spanje door te koken, eten en genieten van de prachtige natuur. Door het fijne klimaat en de mooie vergezichten is het zo heerlijk om buiten te koken. Outdoor Cooking staat centraal deze dagen. Maar zwemmen, mountainbiken en heerlijk relaxen staat natuurlijk ook op het programma! Onder de grote boom op het terras staat een lange eettafel waar we van eindeloze lunches en fijne diners kunnen genieten.

De vuurplaats in de gevel biedt mogelijkheden voor het bereiden van gamba’s op houtskool en het grillen van entrecotes et cetera. Maar ook smakelijke Spaanse paella kunnen we perfect maken. Door onze liefde voor de Green Egg hebben we er eentje meegenomen naar Spanje en met elkaar kunnen we de sterren van de hemel koken. We halen boodschappen op de markt en bepalen zelf ons menu. Dit alles onder het genot van een koud biertje of een heerlijke wijn.

Het programma is nog niet definitief. Neem voor meer informatie, kosten en andere details contact met ons op: chief@blondindians.com. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Blond Indians Relaxen en Genieten donderdag 3 – zondag 6 oktober 2019

Bijna iedereen heeft het druk. Werk, gezin en sociale activiteiten bepalen dagelijks onze agenda. Veel mensen streven een gezonde(re) leefstijl na. Hoe fijn is het dan om energie bij te tanken? Een cadeautje voor jezelf!

Heerlijk een paar dagen weg van alle hectiek, heerlijk onthaasten, niets moeten. Kortom puur genieten. Denk aan yoga, zwemmen, lezen maar ook lekker en gezond eten. Kortom een ontspannend verblijf in op een heerlijke locatie in Spanje. Geniet van deze mini vakantie, van een paar dagen waarin relaxen én verwennerij centraal staan. Het is een korte wellness vakantie waarbij je het gevoel hebt dat je er ook echt even helemaal uit bent.

We hebben geen vijfsterren hotel, maar wel een prachtige locatie op één van de heuvels in Catalunya... Met beeldschoon uitzicht op de zee en olijfbomen en adembenemend door de stilte.

Het programma is nog niet definitief. Neem voor meer informatie, kosten en andere details contact met ons op: chief@blondindians.com. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »