ONTSPANNINGSWEEKEND VOOR ONDERNEMERS IN SPANJE

Aanmelden kan op aanvraag: https://schaafsmakliniek.nl/ontspanningsweekend-voor-ondernemers-in-spanje/

Herken je het gevoel dat je in een trein zit en deze dendert maar door? Voordat je het weet is er alweer een maand voorbij zonder dat je tijd besteed hebt aan het uitschrijven of bedenken van projecten? Een ontspanningsweekend klinkt fijn alleen mentaal heb je hier de rust niet voor. In dit weekend kun je in een ontspannen sfeer je volledig op de ontwikkeling van je bedrijf richten. Je verblijft op een prachtige locatie op één van de heuvels van Catalunya in El. Met beeldschoon uitzicht op de zee en olijfbomen en adembenemend door de stilte.

Het verblijf
Als gast op Mas de Panissola bevind je je in een oase van rust en luxe wat de natuur je hier bied. Het huis ligt boven op de berg van Catalunya, El Perello. Geniet van het adembenemend uitzicht op zee vanuit diverse terrassen in de tuin en privé zwembad. Het huis staat op een landgoed van een oppervlakte van 8 hectare met 643 geregistreerde olijfbomen. Het is mogelijk om in het huis te slapen op een twee persoonskamer maar wil je meer genieten van de natuur en de rust dan raden wij één van de glamping tenten aan.

Activiteiten
Tijdens deze dagen kun je ongestoord je ideeën uitwerken en word je verwend met gezonde maaltijden en snacks. In de tussentijd, als je er zin in hebt kun je activiteiten doen zoals;

  • Yoga met uitzicht op zee
  • Suppen
  • Wandelen (bijvoorbeeld naar het dorpje)
  • Mountainbiken
  • Bezoek aan een typisch Spaans wijnhuis met de lekkerste Spaanse wijnen
  • Helpen in eigen olijfboomgaard en/of een kijkje nemen in het productieproces
  • Koken met de kok buiten op het terras
  • Zwemmen in zee
  • Bezoek brengen aan het dorpje met jachthaven
  • Boek lezen aan het privé zwembad

Personal & Business Coaching
Soms zit je hoofd zo vol dat je niet meer weet welke richting je op wilt. Door dan te sparren met een Personal Business coach kun je weer verder. Tijdens dit weekend krijg je één op één sessies waarbij je wordt geholpen bij het scherp krijgen van je ideeën en doelen. Door af en toe even de tijd te nemen en te kijken waar je staat of waar je naar toe wilt, groeit niet alleen je bedrijf maar groei jij ook persoonlijk. De sessie wordt gegeven door Nathalie Schaafsma, manager director en founder van de Schaafsma Kliniek. Daarnaast zullen topondernemers door middel van een live-stream jou inspireren om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Massage

Een massage kan je helpen bij het leeg maken van je hoofd zodat je weer nieuwe plannen kunt bedenken. In dit weekend is het daarom mogelijk om bij aankomst een massage te boeken. Na de massage kun je heerlijk verder werken en genieten van de zon of relaxen in een schaduwrijke plek aan het privé zwembad, knabbelen op een gezonde snack en genieten van een gezonde smoothie en kruidenthee.